s

Andé Restaurant 767 5th Avenue,
New York 10021, USA
+00 01 23 456 789
ande@mikado-themes.com

FB IG V LI
  /    /  Trouwen en feestvieren

HEBBEN JULLIE IETS TE VIEREN? trouwen en feestvieren bij Blokhut Sparjebird

Feestvieren en trouwen kan perfect bij ons! Onze trouwlocatie en feestlocatie is uniek, midden in de bossen net onder Beetsterzwaag in Friesland vind je Blokhut Sparjebird. Sfeervol van binnen en natuurlijk van buiten. Ruimte en rust, de heerlijke geur van de bomen en het fluiten van de vogels. Perfect voor een bruiloft, jubileum of feest!

Er is veel mogelijk en wij gaan graag in gesprek met jullie om de mogelijkheden van jullie bruiloft of feest te bespreken. Trouwen in het bos, een feest in onze mooie blokhut, taart eten op het terras of dansen op de dansvloer? Het kan allemaal bij Blokhut Sparjebird. Neem daarom gerust contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs om zelf onze locatie te ervaren.

Hieronder een kleine indruk van de sfeer bij Blokhut Sparjebird tijdens bruiloften en feesten. Een intieme sfeer op dit prachtige plekje in Friesland!

Fotografie op deze pagina: Babs Woest en Fotografika

 

“Als je op zoek bent naar de perfecte trouwlocatie in Friesland, overweeg dan zeker Blokhut Sparjebird in Beetsterzwaag. Gelegen te midden van de prachtige natuur, biedt deze idyllische locatie de ideale setting voor jouw speciale dag.

Bij Blokhut Sparjebird geniet je van een sfeervolle en intieme ambiance, omringd door weelderige bossen en rustgevende natuur. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de buitenlucht of een feestelijk diner in een gezellige setting, hier worden al je trouwdromen werkelijkheid”